Balaton - Dél címoldal
2015-10-16

Ott a Balaton a veszprémi kézisek mezén

A Bajnokok Ligája-döntős veszprémi férfi kézilabdaklub megállapodott a Nemzeti Fejlesztési Minisztériummal arról, hogy a jövőben a Balaton is felkerül a játékosok mezére. Kálomista Gábor, a klub társelnöke a vehirsport.hu-nak beszélt arról, hogy reményeik szerint már a Kiel elleni, szombati BL-meccsen látható lesz a "magyar tenger" a mezeken.

"Azt gondoljuk, hogy egy ilyen reklámfelület kihasználása a csapat és az ország, így a Balaton térségének érdeke is" - mondta az interjúban Kálomista Gábor . - "A mérkőzéseink kivétel nélkül képernyőn vannak, olyan helyeken játszunk a kontinensen, ahol cél lehet a Balaton népszerűsítése. A legutóbbi Final Four döntőjét több mint 110 ország közvetítette, és 130 millión emberhez jutott el, így úgy gondolom, az NFM jó döntést hozott a megállapodással."

A társelnök - a klub honlapjának beszámolója szerint - azt is jelezte, hogy befejeződtek a tárgyalások az MVM Zrt.-vel, mely a továbbiakban is névadó szponzorként támogatja az együttest. A tárgyalásokra az MKB-nak a támogatói körből történt kilépése miatt volt szükség. Kálomista Gábor szerint a klub számára az volt a legfontosabb, hogy a csapat körül minden megnyugtatóan rendeződjön, s ne legyen több financiális kérdés.

"A klub három éve abszolút biztos lábakon áll, tevékenysége teljesen áttekinthető, a Zrt. korrekt működést biztosít a csapatnak. Ezt a továbbiakban is szeretnénk megőrizni, ez volt a klubvezetés és a részvénytársaság vezetésének az egyik legfontosabb feladata, melynek végére ma pont került" - hangsúlyozta Kálomista, aki úgy véli, ezzel a lépéssel megnyílik az út újabb szponzorok bevonására, s a közvélemény és az eddigi támogatók számára jelzik, hogy a pletykákkal ellentétben támogathatják a Veszprémet. - "A Veszprém nem kegyvesztett, hanem építkezik, s megy előre a maga útján a kijelölt célok elérésére." (MTI, fotó: mkb-mvmveszprem.hu)

2024. július 24. Kinga, Kincsõ
Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek Szombat Vasárnap
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Webdesign
ÁSZF | Impresszum